2016/07/18

Haaste

La muse de poupée Docteur -blogin kirjoittaja Miia oli tehnyt alunperin blogista Kannan nimeä Josefina lähtöisin olevan haasteen. Tämä vaikutti kivalta haasteelta, joten otin kopin ja haluan itsekin rustata vastaukset tähän.1. Laita kuva unelmiesi hiuksista.

Kuvalähde
- Kerran punapää on aina punapää - puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. Palaan aina takaisin räiskyvään punaiseen hiusvärikokeilujen kautta. Punainen on minusta paras väri hiuksissa, se on kuin hitsautunut osaksi identiteettiäni.
Unelmeni hiukset olisivat pitkät, rintojen alle yltävät, melko suorat hiukset. Hiukset saisivat olla hieman paksummat, mitä tämänhetkinen lirulta tuntuva lettini. Latvat olisivat leikattu ovaalin muotoon.
Arieltukka on kestosuosikkini, mutta myös intensiivinen pinkki on ihana väri hiuksissa. :3

2. Mikä tulee olemaan kesäsi kohokohta?
- Minusta tuntuu, että se meni jo! Kesän kohokohta oli siis Lapin seikkailut Janin kanssa, joista kirjoitin hieman tähän. Jos elokuun loppupuoliskon laskee kesään, niin siinä tapauksessa tulevista riennoista Nightwishin keikka Himoksella 20.8. En meinaa pysyä nahoissani sitä odottaessa, iik!

3. Kerro lempiateriasi: juoma ja ruoka.
- Tykkään monista, mutta ruoaksi valitsisin kestosuosikkini sushin ja juomaksi vettä. Jäillä, jos ulkona on lämmin keli. : D

4. Mistä ostat vaatteesi?
- Vähän sieltä sun täältä. Ostan usein eri juttuja Ebayn satunnaisilta myyjiltä. EMP on myös kova sana, ja kyseisestä puljusta on ostettu merkittävä osa vaatekaappini sisällöstä vuosien saatossa. Kirppareita ei sovi unohtaa, teen sieltäkin toisinaan löytöjä! : D Perusjuttuja ostan usein H&M:ltä ja Cubukselta. Myös joistakin marketeista saattaa löytyä jotain tarpeellista sopivaan hintaan.

5. Tän hetken kova "menobiisi" tai hyvä kappale muuten vaan?
- Minun kaltaisen musiikkidikkarin on äärimmäisen hankala sanoa vain yhtä biisiä, sillä tämän hetken suosikkeja on monia. Päädyin miettimisen seurauksena yhdysvaltalaisen Agallochin biisiin "In the Shadow of Our Pale Companion".

Kaunis ja tunnelmallinen raita, pidän kovasti. Bändi on itselleni alle viikon vanha tuttavuus.

6. Mitä mieltä olet yleistyvästä kasvissyönnistä ja fitness-villityksestä?
-  Yleistyvä kasvissyönti on hyvä asia! Olen miettinyt yläasteajoista lähtien, että voisin alkaa pescovegetaristiksi tai lakto-ovovegetaristiksi. Liha ei ole minulle välttämättömyys ruokavaliossa, sillä monista kasviruoista saa loistavia. Myös lihaan rinnastettavat elintarvikkeet, kuten tofu, on oikein laitettuna todella hyvää. Näen kasvissyönnin ekologisena ja vastuullisena vaihtoehtona lihansyönnille. Pyrin pohtimaan elämäntavoissani myös ekologista puolta, joten edes lihansyönnin vähentäminen olisi siihen istuva valinta.
Yleistyvän kasvissyönnin ansiosta voi myös olla, että koulu- ja työpaikkaruokaloiden listoille päätyy enemmän kasvisvaihtoehtoja kaikille tarjottavaksi. Ja se, että vegeilystä tulee vähemmän mystistä, kun yhä useammat jättävät lihatuotteet ruokavaliostaan.
Fitness-buumi ei minuun itseeni iske. Olen elämäntyyliltäni enemmän laiska fatness kuin salilla viihtyvä fitness-intoilija. Fitnessissä on paljon hyviä puolia, mutta en haluaisi itse aloittaa niin kurinalaista ruoka- ja liikuntarytmiä.

7. Miehillä tän hetken turn on ja turn off.
- Turn oneja ovat pitkät hiukset, tummasävyiset vaatteet, bändipaidat, maiharit, rotsit... Lista voisi jatkua edelleen, mutta tiivistäen tykkään miehillä ihan hirmuisesti metallistityylistä. Tykkään myös parroista!
Turn off on ehdottomasti sellainen swag-henkisyys tai leikkisästi ilmaisten ananastukkajonneilu. Jotkut tykkäävät, mutta itse en ole koskaan nähnyt kyseisessä tyylissä mitään vetävää.

8. Unelmien lemmikki ja sille mahdollinen nimi?
- Saman katon alla asuvat kissat, Nemo ja Nappe, ovat minulle unelmien rakkaat.

Kissat ja maailman ryppyisin pussilakana...
Toki unelmoin myös omasta suomenhevosesta, mikäli hevonen menee lemmikistä. : D Hevosenomistajahaaveen tulen jossain vaiheessa elämääni toteuttamaan - sen olen päättänyt. Tapahtui se sitten viiden tai kolmenkymmenenviiden vuoden päästä, mutta kuitenkin.

9. Sisustustyyli?

Kuvalähteet: x ja x.

Kuvalähteet: x ja x.
- Kuvat ovat vähän sinne päin, joten selitän tässä tarkemmin, mistä pidän sisustuksessa.
Tykkään, että sisustus rakentuu väreissä mustasta ja valkoisesta. Niiden synnyttämät kontrastit tuovat syvyyttä, sillä esimerkiksi pelkästä valkoisesta koostuvat sisustukset ovat minusta tylsiä. Väriä mustavalkoiseen pohjaan voi tuoda pienillä yksityiskohdilla ja tekstiileillä. Värimaailmaa on näin helppo säätää ilman, että asunnon seiniä tarivitisi tapetoida tai maalta uudestaan.
Arvostan ja ihastelen sisustuksessa persoonallisia, oivaltavia yksityiskohtia. Niihin on käytetty luovuutta, eikä hommaa ole välttämättä pidetty liian vakavana ja kliinisenä. Sisustuksen pitää myös kyetä antamaan anteeksi epäjärjestelmällisyyttä. Minun kaltaisella ihmisellä on monesti monta projektia kesken ja hujan hajan, joten on loistavaa, jos sisustus ei entisestään korostaisi sitä.
Kierrätysideatkin kiehtovat! Intoilinkin Janille eilen, miten siistiä olisi maalata vanhoja räsymattoja kangasväreillä uuteen uskoon. : D

10. Kesätöihin vai kunnolla reissaamaan?
- Töihin. Raha on aina tarpeen. Varsinkin nyt. Yritän parhaani mukaan säästää rahaa, sillä olen näillä näkymin vuoden sisällä muuttamassa pois kotoa. Ja työkokemus on varmasti hyödyksi, jotta saisin jalkaani edes jollain tapaa työmarkkinoiden oven väliin - työllistyisin tätäen jatkossakin. (:

11. Lempijäätelö?
- Tällä hetkellä Siwan Cookies Flavoured -tuutit ovat todellista herkkua. Tykkään monista erilaisista jäätelöistä, joten yhtä kestosuosikka on mahdoton poimia.

12. Voisitko kuvitella tekeväsi YouTubeen videoita?
- Kyllä voisin, ja olen tehnytkin. YouTube-kanavani täyttää tällä viikolla seitsemän vuotta. Tahtoisin tehdä videoita jälleen, mutta minun pitäisi hankkia kunnollinen editointiohjelma koneelle.

13. Unlemien paikkakunta/kaupunki missä asua?
- Olen elämäni aikana ehtinyt asua neljällä eri paikkakunnalla ennen Jyväskylää, mutta tämä on ehdottomasti paras tähän mennessä. En tahtoisi muuttaa pois. Viihdyn täällä mainiosti, elämäni on täällä ja olen ylpeästi jyväskyläläinen. :3

14. Lempivaatekappale?

Kuvalähde
- Musta biker-mallinen nahkatakki. En omista sitä vielä, mutta olen kuolannut sellaista kohta ömmm... neljä vuotta. Täydellisen löytäminen on vain erittäin vaikeaa. En halua liian lyhyttä, enkä liian pelkistettyä mallia. Tuo Zalandolta linkittämäni takki on lähellä täydellistä, mutta ei ihan.
Aitonahkaiset takit ovat aika hintavia, joten sen pitää olla juuri täydellinen ennen sijoituksen tekemsitä. :'D

15. Omasta mielestä paras kuva itsestäsi?


- Varmaankin tuo eräänä alkusyksyn iltana 2014 otettu kuva. Kuvan otosta suurensuuret rispektit ystävälleni Piitulle!

Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Kiva että sinäkin nappasit haasteen vastaan :D Oli mielenkiintoista lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, sillä tätä oli mukavaa kirjoittaa! (:

      Poista