2017/01/24

Prioriteettilistan kärkeä

"Wontolla - Shape In the Snow"

Terveisiä yhteiskuntaopin kirjan välistä kera euriborejen, osakeoptioiden ja protektionismin. Taloustieto in my ass.

Lukion viimeinen koulun penkkiä kuluttaen vietettävä jakso on alkanut vauhdikkaasti. Olen ollut vähän ulalla kaikesta tapahtuvasta, mm. nukuin kokeenpalautuksen yli ja jouduin lintsaamaan yhden oppitunnin ehtiäkseni abi-infoon. :')
Fiilis on sellainen, että pitää koko ajan olla kaikkialla, saada kaikkea aikaan, mutta tunteja on liian vähän kaikkeen. Tuntuu typerältä kitistä joka kerta blogiin kiireitä, mutta elämäni on ainakin tällä hetkellä jokseenkin hektistä.
Siispä ajattelin avata sanaista arkkuani ja varoitta mahdollisesta päivitystauosta, joka tulee Viisiminuuttista kiusaamaan seuraavien kuukausien aikana.Ylioppilaskirjoitukset lähestyvät vauhdilla. Tähän mennessä kaikkien neljän aineen kirjoittaminen nyt keväällä ei aiheuta kauhunsekaisia tunteita, vaikka olisihan hajauttaminen ollut fiksumpaa. Jos siis olisin tiennyt alusta asti pysytväni valmistumaan ajoissa. Mutta tällä mennään ja selviämään tullaan!
Tein heti koulun alettua itselleni tarkan - mutta silti liikkumavaraa tarjoavan - lukusuunnitelman. Olen jopa aikataulussani, hiphei! Pänttääminen niveltyy tällä hetkellä koululla ja töissä vietetyn ajan väliin yllättävän sutjakasti. En silti voi kieltää odottavani 16.2. alkavaa lukulomaa innolla, koska saan ainakin venyä sängyssä pidempään silloin, eikä aamutunneille tarvitse lähteä nuokkumaan pulpettiin.

Opiskelun ja töissä käymisen lisäksi olen suunnitellut itselleni penkkariasua. Vaikka olen skipannut monia lukion perinteisiä tapahtumia (mm. Wanhat ja myös abiristeilyn tulen jättämään väliin), rekan lavalle tahdon ehdottomasti karkkia viskomaan hassusti pukeutuneena.
Pukeutumisessa mennään riman matalammasta kohdasta, mutta pukua pitää silti suunnitella ja materiaalit käsiin saatua tehdäkin. Onneksi ompelutaitoinen äitini lupasi auttaa. ^^
Myös kesätöiden metsästäminen on osaltani alkanut. Puolenkymmentä hakemusta on tullut lähetettyä, ja lisää pitäisi tehdä. En aio kuitenkaan ottaa stressiä töiden saamisesta, sillä paikan saaminen tulee varmasti jälleen olemaan puhtaasti sattumankauppaa. Kuten viime kesänäkin. Ja lukion päätyttyä voi ilmoittutua työttömäksi! :'D

Koska häärään tällä hetkellä monen asian kanssa, piirtäminen on väkisinkin jäänyt. Rakkaaseen harrastukseen tuskin liikenee lainkaan aikaa ennen lukulomaa. Se on sääli, mutta käytän nyt rajallisen vapaa-aikani mieluiten parisuhteeseen panostamiseen kuin tuhruiluun.

Miulla kävi mielessä kirjoittaa jotain joululomasta (mm.tosi kivasta Rovaniemen-reissusta), mutta se jääköön. Kuten piirtäminen, blogikaan ei ole tällä hetkellä prioriteettilistani kärjessä.


Älkää siis ihmetelkö, jos minusta ei kuulu hetkeen mitään.

Yritän kuitenkin ehtiä raapustamaan postausta Tanssisali Lutakon punatiilisten seinien sisällä vietetystä keskiviikkoillasta, jolloin Sonata Arctica sykähdytti jälleen ihanalla musiikillaan.

Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Abivuoden kevät on kyllä älyttömän kiireinen, etenkin jos on suunnitellut hakevansa suoraan lukion jälkeen jatko-opiskelemaan, kun pitäisi ylppäreiden lisäksi lukea pääsykokeisiin.

  Kamalasti onnea työnhakuun ja opiskeluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on omissakin suunnitelmissani; olisin enemmän kuin kiitollinen, jos kevään yhteishaussa irtoaisi koulupaikka ensi yrittämältä. ;__;
   Ja kiitos paljon - onnea tarvitaankin!

   Poista