2017/03/02

Kaksin aina kaunihimpi

"Ensiferum - Token of Time"

...tai sitten kun kahden pikatuhrun julkaisu erillisinä postauksina tuntuu vaan niin turhalta. Varsinkin kun näistä ei ole edes wip-kuvia.

deviantARTissa
Tälläinen kaksikko jätti keskeneräisten pinon jokunen aika sitten. Molempiin on isketty pikapiirroksen leima, koska nämä ovat simppeleitä tekeleitä ilman taustaa. Luonnosteluun on käytetty tunti tai puolikas. Tussaamiseen sitten hieman enemmän. Normaaleihin projekteihini verrattuna nopeita välipaloja siis. Kooltaan myös pieniä, molemmat selvästi alle A4:n.

Vasemalla oleva ilmeikäs hevosotus on yhteiskuntaopin kertauskurssilla monisteen taakse luonnosteltu.
Tykästyin jollain hassulla tavalla omaan kynänjälkeeni ja halusin työstää luonnosta pidemmälle. Särmikkäiden ääriviivojen lisäksi kuvaan oli saatava räiskyvä pinkkiä yliviivaustussilla. Olen melkein jo vuoden halunnut kokeilla yliviivaustusseja musteen kanssa. Aika kivaa jälkeä, tätähän voisi käyttää johonkin muuhunkin!

Oikeanpuolinmainen metallistiherra on karikatyyri-/sarjakuvatyylinen piirros rakkaasta poikaystävästäni. Meillä on ollut joskus vitsailua, että miun pitäsi piirtää kuva hänestä, mutta en ole rohjennut kokeilla aiemmin.
Ihmisten piirtämien - varsinkin tyyliteltynä - tuntuu edelleen hieman hankalalta, vaikka pitkälle on tultu esimerkiksi neljän vuoden takaisesta tilanteesta, jolloin olisin mieluummin hakannut päätä seinään, kuin piirtänyt ihmisiä. Ja sitähän se ihmisten piirtäminen silloin olikin... Pään hakkaamista seinään nimittäin. Paineita nyt lisäsi entisestään se, että kyseessä ei ole kuka tahansa, vaan se kaikista tärkein ja läheisin ihminen. Tuskin kukaan haluaa mokata rakastaan piirtäessä! :')
Yllättäen Janin piirtäminen onnistui kitkattomasti ja koin onnistuneeni ihan hyvin (lukuun ottamatta parrasta olisi pitänyt piirtää hitusen isompi :'D). Kohde vaikutti iloisesti yllättyneeltä tultuaan piirretyksi ja tunnisti itsensä, kun esittelin lopputulosta hänelle.

Tälläistä tällä kertaa, seuraavassa tekstissä ollaankin isomman projektin äärellä! ^^


Kiitos lukijoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti