2017/03/22

Teknisiä ongelmiaViisiminuuttinen painii tällä hetkellä teknisten ongelmien kanssa, minkä seurauksena blogipostausten kuvat näkyvät vaihtelevalla menestyksellä. Osassa näkyy, osassa ei, osassa silloin kuin huvittaa. Ainakin näin Chromella koneella ja mobiilissa sekä Microsoftin Edgellä (ei, en edes käytä sitä, piti vaan testata).Vahvalla piirrustuspainotuksella ratsastava blogi ole mitään ilman kuvia. Visuaaliselta habitukseltaan postaukset ovat muuttuneet luurangoiksi, mikä ärsyttää minua suunnattomasti.

Kuvien hostaukseen melkein viiden vuoden ajan käyttämäni Photobucket on nikotellut Bloggerissa jo aiemmin, mutta en uskonut tilanteen ajautuvan tähän pisteeseen asti. Kuvat ovat onneksi kuitenkin pysyneet tallessa, joten korjailen postaukset tulevien viikkojen aikana, kunhan löydän kuville uuden varastointipaikan (...ja yo-kirjoitukset ovat ohi). Flickr on harkinnassa, mutta mikäli sinulla siellä ruudun toisella puolella on ehdottaa muuta kuvapalvelua, jätä kommentti! Arvostaisin sitä todella.
Google-tiliäni en tahdo käyttää dumppauspaikkana Viisiminuuttisen kuville. En tahdo rasittaa tilin tallennuskapasiteettia, eikä systeemi tunnetusti häikäise kuvien laadullaan.

Pahoittelut ja palataan asiaan myöhemmin.

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti