2017/05/08

Belggari

"Woods of Ypres - Lightning & Snow"

Sain viime viikolla eräänä iltana pitkään hyllyssä seisseen kuulakärkipiirroksen valmiiksi. Yhtä suosikkikoirarotuani, belgianpaimenkoira groenendaelia, esittävän hurttaprojektin piti olla nopea ja yksinkertainen, mutta peijakas, eipä niin käynytkään! Piirrokseen hölähti yksityiskohtia reilummalla kädellä. Eräs ystäväni nauroi kuultuaan, mitä oli tapahtunut. Hän tiesi, miten tässä loppujen lopuksi käy. :')

Otin työn etenemisestä useampia vaihekuvia, mutta jostain syystä kuvat eivät loista laadullaan. Kameran asetukset olivat ilmeisesti päin mäntyä tai vanhaksi käyvä minijärkkärini alkaa laulamaan joutsenlauluaan.

Anyhow, valmis teos näyttää tältä:

deviantARTissa
"Belgian Shepherd", työvälineenä ainoastaan tavallinen sinimusteinen kuulakärkikynä. Piirros on kokoa A4 (21 x 29,7cm). Paperina toimi Lidlin piirrustuspaperi, paksuudeltaan 100 g/m2.

Ja sitten ilmoitusasiaa, Viisiminuuttinen hiljenee ainakin viikoksi. Suuntaan huomenna aikaisin tien päälle hyvässä seurassa ja kotiudun joskus sunnuntai-iltana. Palaillaan, ja jospa reissun jälkeen saisin luonnoksissa pyörivän viimeisimmän konserttipostauksen naputeltua julkaisukuntoon. (:

Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi tämä on kyllä upea! Taisin nähdä jo instassa tai jossain tän ja ihastella jo silloin, en vaan tajua kuinka joku saa kuulakärkikynällä tällaista jälkeä aikaan! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kuulakärkikynä on yllättävän hyvä työväline ihan kunnon piirtämiseenkin, vaikka sitä ei heti uskoisikaan. : D

      Poista